CCE upload file error when there is no missing column

Description

When trying to execute Step 5 (upload an empty csv file - that has required columns but no line items) I receive an error message that there is a missing mandatory column. I checked the file and the column is in the file.

Steps to reproduce:
1. As Administrator, go to Administration/Equipment and select file to upload.
2. Upload attached file.
3. Receive error message that the "Missing Mandatory column in upload file: [Archived]

Expected Results:
Admin should see error message that there are no records to upload. All the mandatory columns are in the file.
Admin should be able to upload the file successfully because all mandatory columns are in the file.

Environment

uat

Activity

Show:
Sebastian Brudziński
April 19, 2018, 7:31 AM

I checked the file you have attached and there's NO column "Archived", hence the error. I've also executed steps 1-5 of the test case and couldn't repro this either. I can only get this error if I load the file that indeed has this mandatory column missing. In any other case I'm getting a success notification that says 0 records processed.

fyi

- can you double check - maybe I'm missing something here, but it looks to me like all works.

Joanna Bebak
April 19, 2018, 9:04 AM

I checked, and the issue that Sam got was because the "Archived" column was missing. When I added a file with only mandatory columns without any items, I got the same result as Sebastian. Also, when I loaded an empty file (i.e. without any text - that's what I meant in the test case), I got the error message that the selected file was empty, which is correct behavior. All in all, everything works correctly, so I'll mark the issue as Dead.

Won't Fix

Assignee

Unassigned

Reporter

Sam Im

Labels

Time tracking

0m

Time remaining

0m

Components

Sprint

None

Affects versions

Priority

Blocker
Configure