Uploaded image for project: 'OpenLMIS General'
  1. OLMIS-5036

Perf tests are failing after fresh perf test server start

    Details

    • Type: Bug
    • Status: QA
    • Priority: Critical
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 3.5
    • Component/s: None
    • Labels:
      None

      Description

      There is a problem with performance jobs failing after fresh start of perftest server. This is most likely due to perftest still starting or being cold (Spring components haven't started yet etc.). After restarting those performance jobs they seem to pass again. We need to figure out how to make them pass after perftest redeploy.

      Possible solutions:

      • run each performance test job twice
      • increase wait time after deploy to perftest
      • do tests for 2 min and take results only from the second half
      • ?????

        Attachments

          Issue links

            Activity

              People

              • Assignee:
                sbrudzinski Sebastian Brudziński
                Reporter:
                sbrudzinski Sebastian Brudziński
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:

                  Time Tracking

                  Estimated:
                  Original Estimate - 2 days, 4 hours Original Estimate - 2 days, 4 hours
                  2d 4h
                  Remaining:
                  Remaining Estimate - 0 minutes
                  0m
                  Logged:
                  Time Spent - 2 days, 6 hours, 30 minutes
                  2d 6h 30m